2016. január 29., péntek

Lilla 1 éves

Bármennyire is hihetetlen, Lilla ma egy éves; ha a technika is úgy akarja, akkor ez a bejegyzés pont akkor kerül közzétételre, amikor született: perthi idő szerint reggel 7:39-kor.

Nem volt célunk a blogot babanaplóvá változtatni, úgyhogy aki nem ismerősünk Facebookon, az bizony születése óta nem is látott róla képet (persze Facebookon sem vagyunk hihetetlenül aktívak, nem dokumentáljuk Lilla minden mozzanatát).

Szóval jelentem: Lilla megnőtt! Nagy szerencsénk van vele, mert egy nagyon okos és laza baba. Két hetes kora óta átalussza az éjszakát, így mi szerencsére csak hírből ismerjük a kialvatlanságot. Születése óta visszük magunkkal mindenhova, és soha egy rossz szava nincs, sőt, nagyon élvezi az új helyeket és élményeket. Nem beteges baba; mikor elkezdett bölcsibe járni, akkor hazahozott egy-két kisebb megfázást és egy szemgyulladást, de ezen kívül makk egészséges. Amikor a többi anyuka elkezd beszélni arról, hogy melyik gyógyszer jobb-rosszabb-finomabb mint a másik, csak nézek mint a moziban; Lilla egyszer egy-két napig kapott Panadolt, mert a 39 feletti láz miatt nem akart enni sem, és ennyi volt az egy év alatt a gyógyszerszedés.

Nagyon jó evő, még soha semmire nem mondta, hogy ezt nem kéri vagy nem ízlik neki. A legdurvább élmény talán az volt, mikor egy hónapja Magyarországon egy igencsak méretes főtt fehérrépát evett meg kb. 20 másodperc alatt, tolta befele, mint a daráló. A jó evésnek köszönhetően már majdnem 10 kiló, ami persze nem kiemelkedő, de azért szép teljesítmény.

Szóval nem panaszkodunk, álmunkban sem tudtunk volna jobb babát elképzelni.

A szülinap alkalmából gondoltam megosztok pár képet Lilla első évéről. Boldog szülinapot Kincsem!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...