2010. szeptember 20., hétfő

TV

Rendszeres olvasóinknak talán feltűnt, hogy egyre ritkábbak a bejegyzéseink. Na ezen nem fogunk tudni változtatni, mert nem nagyon történik semmi amiről lehetne írni, emiatt meg jelentős alkotói válság állt be, de az vesse ránk az első disznósajtot aki minden nap tudna magáról írni egy oldalt. Na ugye. Szóval ott tartottunk, hogy most például kiszenvedek pár sort arról, hogy mi megy a tévében. Valamiért azt hiszem ez még nem a legalja...
Tehát van kemény ingyenes 5 földi csatornánk, mert halál drága meg felesleges lenne előfizetni még 100-ra ha úgyis csak pár órát nézzük. Ebből mondjuk 3 ami nézhető, a többi olyan mint otthon a falutévé, kuriózumnak jó. Nappal ugyan nem sokszor néztem, de feltételezem, hogy ugyanolyan idegesítő reggeli műsorok meg talksók mennek mint nálunk. Este viszont egész nézhető, mindenhol hírek meg magazinok rogyásig, aztán valami sorozat vagy film. Ami pozitív, hogy a legújabb amerikai sorozatok mennek, szigorúan ugyanaznap mint az amerikai bemutató. Könnyű nekik, nem kell szinkronizálni. Ezek amúgy főműsoridőben mennek, nem úgy ahogy nálunk el szokták temetni még az értelmeseket is azzal, hogy este 11-re rakják. Úgy láttam vannak saját gyártású sorozatok meg helyi Bariköztök is, talán egyszer belenézek.

Aztán itt is van sok valóságsó, szerencsére az értelmesebb fajtából, habár valahol biztos adnak Való világot is. Tegnap például néztük a Junior Mesterszakácsot, az olyan hogy az állam még most is keresem a kanapé alatt. 8-10 éves kölkök főznek benne tök önállóan, nem fogja a kezüket Stahl Juci, viszont időre megy és értelmes zsűri dönti el hogy ki jut tovább. Hihetetlen miket főztek meg sütöttek mikor még kést sem szabadna fogjanak, a legegyszerűbb kaja valami halászlé volt, de még az is megvolt bolondítva mindennel. A töltött tintahalról vagy miről már nem is beszélek. Kíváncsi vagyok mikor veszi meg a licenszet a Viasat, hogy Gianni megint szakérthessen egy kicsit.

Ja itt is most indult az X-faktor, sajnos már lekéstünk a lúzerekről, pedig én csak addig szeretem a tehetségkutatókat amíg lehet röhögni, azt már nem csípem mikor megvan a legjobb mittudoménmennyi, aztán hetente zavarják fel őket a színpadra röhejes göncökben. Na szóval nem láttam a magyar verziót, de ez biztos nem olyan izzadtságszagú mint az, kicsit nagyobb értelmesebbek vannak a zsűriben is mint mondjuk Gesztipeti, nem is sírják el magukat minden második dalnál. Mondjuk a versenyzők itt sem szimpik, van egy-két tenyérbemászó hülyegyerek akinek az a legnagyobb problémája hogy szörfözés közben nehéz gitározni.

Ami viszont rohadt idegesítő, hogy jó kis angolszász szokás szerint horror mennyiségű reklám van, lazán 10-15 percenként van 3-4 perc reklám. A forma1 közben például 5-6 körönként reklám van, azalatt lemegy 1-2 kör, hát bocsika ha lemaradtál a verseny egyetlen előzéséről.

Asszem ennyit akartam, most hirtelen nem jut más eszembe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...